Inspiratie

Verwarmde spiegel

Genoeg van de condensatie op uw spiegels? Amsterdamse glashandel van Beemdelust BV levert u E-spiegels in Topkwaliteit. Wij hebben voor u anti-condens spiegels of spiegels als (hoofd)verwarming voor uw badkamer, wc, uw kleedkamer of elke andere ruimte.

E-Spouwglas

Laat uw conventionele verwarming goeddeels achterwege laten en kies voor verwarmd E-Spouwglas als hoofdverwarming. Geen radiator meer in zicht en in combinatie met zonnepanelen dé ideale verwarming van de 21e eeuw. En niet geheel onbelangrijk, U ziet er niets van! Ons verwarmde E-Spouwglas is geheel transparant en combineerbaar met de meest uiteenlopende glassoorten.

Voorzetramen

Of u nu in het bezit bent van een monumentaal pand en deze van betere isolatie wilt voorzien, of de bestaande beglazing van een nieuw pand eenvoudig wilt aanpassen of verbeteren – de voorzetramen van de Amsterdamse Glashandel bieden altijd een oplossing.

AG werkplaats4_0

Gewoon- of vlakglas kent oneindig veel toepassingen. We kennen allemaal de gewone ruiten, die niet meer weg te denken zijn uit onze woningen, kantoren en gebouwen.

AG spiegels_0_0

Naast glas leveren wij ook spiegels op maat. Deze zijn in meerdere tinten verkrijgbaar. We kunnen uw spiegels poly slijpen of bijvoorbeeld met een facetrand. Een facetrand geeft een bijzonder effect aan uw spiegels. Wij kunnen de spiegels (zonder lijst) direct op de muur monteren door middel van een speciale spiegellijm.

Naamloos

Amsterdamse Glashandel van Beemdelust BV levert monumentaal glas dat is ontwikkeld met het karakter van vroeger gecombineerd met de strenge kwaliteitseisen van de 21e eeuw zodat het karakteristieke gevelaanzicht gewaarborgd blijft.

Ag lichtstralen2_0_0

Een glazen dak heeft een aantal voordelen: ze geven binnen veel daglicht en vergroten het ruimtelijk gevoel van de woning of het bedrijfspand. Natuurlijk zijn er uitgebreide mogelijkheden voor de keuze van de toepassing van glas in daken. In het glas dat wordt verwerkt in het dak is een ruim assortiment mogelijk. Denk aan brandwerend of zonwerend Spouwglas HR++. Heeft u de constructie?

Isolatieglas

Spouwglas (isolatieglas) bestaat uit twee glasbladen die door een afstand houder (b.v. een metalen kader of warm-edge) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met een droge lucht of edelgas.

extra-helder-float-glas

Floatglas is de term voor 'normaal' helder glas. De term float slaat tegelijk op het vlakglas zelf en op het fabricageprocedé.

Sluit Menu